Ontdek het

Restaurant

Dagen per week open

Zitplekken

Dagelijks geopend

Restaurant Het Wagenwiel is dagelijks geopend. Wil je dus op een doordeweeks avond, of in het weekend, even lekker uiteten? Dan kan dat gewoon bij Het Wagenwiel!

Dit mede omdat wij te allen tijde de vrachtwagenchauffeurs willen kunnen verwelkomen, maar ook omdat wij beschikken over 12 hotelkamers. Onze gasten kunnen daarom alle dagen van de week terecht bij Het Wagenwiel voor een hapje en een drankje!

 

Menukaart

De menukaart van Het Wagenwiel bestaat vooralsnog uit voornamelijk plate gerechten. Herkenbare gerechten voor een vriendelijke prijs, voor iedereen zit er iets lekkers tussen!

 

Momenteel is er nog geen lunchkaart beschikbaar, deze volgt echter zo snel mogelijk. Mocht je toch willen lunchen bij Het Wagenwiel, een lekker broodje kroket is natuurlijk altijd mogelijk.

Lunchen op reservering voor groepen is wel mogelijk. We denken graag met jullie mee, dus twijfel niet om contact op te nemen en vraag naar de mogelijkheden!

 

Weekmenu 

Daarnaast heeft Het Wagenwiel elke week een wisselend weekmenu, aangeboden voor €19,50 en bestaande uit een voor- hoofd- én nagerecht! Het hoofdgerecht van dit menu is los te bestellen en kan zelfs afgehaald worden voor maar €12,50.

Elke maandag wordt het weekmenu bekend gemaakt via Facebook. Volg Het Wagenwiel om altijd op de hoogte te zijn!

Afhaal

De gerechten van de menukaart en daghap kunnen dagelijks afgehaald worden. Heb je even geen zin om zelf te koken maar wil je niet uitgebreid dineren? Kies dan een gerecht, bestel telefonisch, kom de bestelling afhalen op de afgesproken tijd en eet smakelijk!

Mocht je echter gewoon trek hebben in een patatje mayo en een kroket, dan ben je bij ons ook aan het goede adres! Ook snacks kunnen besteld worden via 0229-508000 en afgehaald worden indien er lekker thuis gegeten wenst te worden.

Restaurant